Fantastisch! Jullie gaan trouwen! Daar horen natuurlijk mooie bloemen van Bloom& bij. Naast een prachtig bruidsboeket leveren wij ook bloemstukken ter decoratie van de trouwlocatie en corsages.

Bruidsboeketten

Is je bruiloft wat klassieker, landelijk of juist bohemian? Voor alle stijlen kunnen wij een gepast bruidsboeket verzorgen. Van veldbloemen tot klassieke rozen; er is van alles mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat jouw bruidsboeket perfect past bij jouw stijl.

Corsages

Je wilt de mensen die je liefhebt een extraatje geven op je trouwdag. Of wellicht wil je iedereen laten weten wie de getuigen op de grote dag zijn. Een mooie manier om dat te doen is door ze een corsage te geven. De corsages passen uiteraard bij de stijl van de bruiloft, net als het bruidsboeket. Zodoende heb je het perfecte plaatje compleet.

Decoratie van de trouwlocatie

Hoe groot of klein de bruiloft ook is, bloemen op de trouwlocatie mogen niet ontbreken. Bloemen zijn uitermate geschikt om de juiste sfeer op de trouwlocatie te creƫren. Door bloemen te combineren met bijvoorbeeld lampionnen of andere sfeerverlichting komt de romantiek van de dag helemaal tot leven.

Inspiratie voor de bruiloft

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Hieronder vind je ter inspiratie voorbeelden van bloemwerk dat we eerder hebben mogen verzorgen.

Maak een afspraak

Elke bruiloft is uniek. Daarom willen jullie graag uitnodigen om in de winkel langs te komen. In een persoonlijk gesprek komen we graag achter jullie wensen en hoe de grote dag eruit gaat zien. Dit gebruiken we ter inspiratie voor het samenstellen van een fantastisch mooi bloemwerk.

Call Now Button